El diari d’Augsburg “Augsburger Allgemeine” ha publicat la recepció que l’Ajuntament ens van oferir, un cop més, el passat dia 9 d’agost. A més, afegim un resum escrit de com va anar l’intercanvi i una mostra de fotografies de les diferents activitats que van fer els nostres palistes juntament amb els del Kanu Schwaben.

Aquest darrer mes d’Agost un grup de palistes del Club Cadí han estat a Augsburg per realitzar l’intercanvi tradicional amb el club Kanu Shwaben Augsburg. Des d’hores d’entrenament a l’Eiskanal fins a fer visites i activitats per la zona de la Ciutat, han sigut el desenvolupament d’aquest esdeveniment històric. Un cop arribats a Augsburg, els palistes van poder instal·lar-se a les habitacions de l’hotel que es troba ben enmig de la zona del canal, on hi tenien tant les habitacions com el magatzem de piragües i vestuari/secador. Per tant les condicions eren inmillorables per tenir les màximes facilitats per a poder gaudir d’una setmana d’intercanvi a Augsburg. Les primeres activitats van començar al canal d’aigües braves, on els nostres palistes van poder visitar el bosc en el qual es troba l’Eiskanal i també poder fer les primeres baixades per l’Eiskanal tant en piragüa, com nedant. Durant tota la setmana els nostres palistes van poder gaudir del canal en totes les seves possibilitats, en activitats de piragua, ràfting etc..

El KSA i el Cadí feien totes les activitats conjuntament, de manera que la integració dels palistes dels dos clubs fos immediata des del primer dia. D’entre les activitats destacables fora de l’aigua, vam poder gaudir d’una visita a la fàbrica de robots KUKA, on vam poder veure la cadena de producció d’un robot. En aquesta visita vam estar acompanyats dels companys del KSA i especialment de Thomas Schmidt, campió olímpic en K1 a Sidney 2000, que actualment treballa a la fàbrica KUKA. També el jardí d’escalada va ser una activitat que va ser de les més destacades, per la gran diversió que van tenir palistes i tècnics mentre escalaven pels abres i es tiraven per les tirolines del circuit delimitat. En aquest intercanvi tots els àpats es feien a la seu del club KSA, on cada dia es menjava en companyia dels palistes del KSA.

En el penúltim dia es va realitzar la LEW Cup, una competició de germanor entre els dos clubs, la qual va tenir per culminació una barbacoa al club, i l’entrega de medalles realitzada per els presidents dels dos clubs i un representant de l’empresa LEW. L’endemà vam realitzar l’última sessió a l’Eiskanal i a l’acabar a vam posar rumb cap a casa!