El Club Cadí Canöe-Kayak és el flamant campió del Campionat d’Espanya d’Eslàlom que s’ha celebrat aquest cap de setmana al Parc Olímpic de la Seu d’Urgell, amb 1856 punts ha aconseguit la primera posició, el club Atlético Sant Sebastian amb 1563 la segona  i el tercer lloc ha estat pel Santiagotarrak en una jornada molt intensa.
A més a més, aquest campionat ha estat l’última prova de la XIII Liga de Slalom Olímpico «Manuel Fonseca» 2018 i de la 2 Liga Nacional Femenina Olímpica de Slalom 2018 «Gran Premio Loterias y apuestas del estado» de la qual el CCCK també s’ha proclamat campió de les dues lligues seguits pels clubs Atlético Sant Sebastian y pel Santiagotarrak.
Ha estat un campionat molt disputat on per primera vegada la urgellenca Marta Martínez ha aconseguit la merescuda medalla d’or en K1 dama davant de Maialen Chourraut i Irati Goikoetxea.
En C1 dama el CCCK ha acaparat tot el podi, que ha lluit tot de color groc, amb la medalla d’or per Núria Vilarrubla, argent per Mònica Dòria i bronze per Annevel Van Der Kniff.  El mateix ha passat amb els podis de K1 juvenil dama: or Carla Carrillo, argent per Maria Barroso i bronze per Anna Barrosos i C1 juvenil home on el recent campió del mundial júnior Miquel Travé, ha aconseguit la medalla d’or, Pol Berenguer la d’argent i Pau Etxaniz la de bronze.
Per una altra banda en K1 juvenil Miquel també ha repetit l’or i Adrià Moyano ha assolit la medalla d’argent, en juvenil C1 Maria i Anna Barroso han aconseguit la medalla d’argent i bronze respectivament i en categoría cadet dama Noemí Font ha assolit la medalla d’argent en C1 i Valentina Torras la de bronze en K1.
A aquestes medalles s’han d’afegir les de la jornada d’ahir de patrulles on el CCCK va fer un excel·lent paper amb 6 medalles d’or en K1 i C1 Dama, K1 i C1 home, C1 i K1 cadet femení i 2 bronzes a C1 dama i K1 cadet masculí.
Una cloenda fantástica a les competicions estatals  del club urgellenc.