Aquest cap de setmana s’ha dut a terme la primera fase de la Copa Pirineus a La Seu d’Urgell, amb una participació de 16 països i palistes de gran nivell, on a més l’equip Suís l’ha aprofitat per fer el seu selectiu.

El Club Cadí Canoë Kayak ha fet un gran paper destacant la primera posició de Núria Vilarrubla i la tercera d’Annabel  Van Der Knijff en C1W; així com, la quarta posició de Marta Martínez en K1W  i de Miquel Travé en C1M.

A més destaquem Jèssica Fox quedant en primera posició en K1W i segona en C1W. Així com Maialen Chourraut amb la segona plaça en K1W, Joan Crespo i Telmo Olazabal amb la primera i tercera plaça respectivament en K1M tanquen els primers llocs del bon paper dels integrants de l’equip espanyol.

La segona fase de la Copa Pirineus 2018 es disputarà a Pau el 26 i 27 de maig on sabrem quina és la classificació final de tots els palistes.

A més, felicitem a tots els participants, públic, col·laboradors i voluntaris. Sense la vostra col·laboració no seria possible fer competicions d’aquest alt nivell.