Campionat d’Espanya d’Eslàlom Sènior

/, Noticies/Campionat d’Espanya d’Eslàlom Sènior

Campionat d’Espanya d’Eslàlom Sènior

El Cadí CK , 2n al Campionat d’Espanya d’Eslàlom Sènior

El Club Cadí va aconseguir un total de 4 medalles d’or, 2 de plata i 3 de bronze en les categories individuals.

Aquest darrer cap de setmana 5 i 6 d’agost s’ha disputat a la localitat de Sabero (León) l’última competició nacional sènior de la temporada 2017, que servia també per a confirmar els equips nacionals de cara a la segona fase de la temporada internacional.

Primera posició de Miquel Travé en C1 home júnior i K1 home júnior, que en el cas del C1 s’ha guanyat la plaça per a l’equip sènior que disputarà la Copa del Món a la Seu i el mundial absolut a Pau. Acompanyat per Núria Vilarrubla guanyadora del C1 dona sènior i bronze en K1 dona sènior que en el cas del C1 ja estava classificada per l’equip nacional. Marta Martinez també necessitava confirmar la seva plaça i ho ha fet amb una segona posició en K1 al Campionat d’Espanya, Per acabar la representació del Cadí a l’equip sènior Annebel Van der Knijff ha pogut aconseguir una plaça també en aquestes proves de selecció confirmant així els 4 components del Cadí a la selecció absoluta.

Pau Etxaniz ha aconseguit l’Or en K1 home cadet i el bronze en C1 home cadet, Anna Barroso treu un mèritori 3r lloc en K1 dama cadet i Carla Carrilo també en C1 dama cadet.

Per acabar, Annebel Van der Knijff i Jordi Cadena han pogut quedar ratificats per a la seva participació a l’Europeu Sub23 que junt amb els palistes ja classificats , Miquel Travé, Marc Moragues i Pau Etxaniz disputaran la setmana que ve l’última competició internacional Junior/23 de la temporada 2017.

La competició per equips aquest any ha sigut un gran èxit per al Cadí CK , aconseguint 6 ors i una plata en la competició per patrulles :
OR K1 dona Sènior – Marta Martinez , Nuria Vilarrubla , Annebel Van der Knijff
OR K1 dona Cadet – Anna Barroso , Maria Barroso , Carla Carrillo
OR C1 home sènior – Cristian Tobio, Adrià Martin, Miquel Travé
PLATA C1 home cadet – Adrià Moyano, Pau Etxaniz, Pol Ferrer
OR C1 dona cadet – Anna Barroso , Maria Barroso , Carla Carrillo
OR K1 home Sènior – Cristian Tobio, Marc Moragues , Jordi Cadena
OR K1 home cadet – Adrià Moyano, Arnau Fenés, Pau Etxaniz

El Cadí CK acaba aquest campionat d’Espanya en segona posició amb un total de 2854 punts, només a 281 punts el separen de la victòria. I en Patrulles s’adjudiquen la victòria amb una puntuació de 204 punts.

2017-08-07T18:44:39+00:007th agosto, 2017|
Translate »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com