Aquest cap de setmana 14 i 15 de juliol s’ha celebrat la 2a Copa d’Espanya de Joves Promeses a Sort on han participat palistes de 14 clubs de tot l’estat espanyol.
El Club Cadí Canöe Kayak ha assolit la 3a posició en la classificació per equips amb 649 punts darrera de l’Atl. San Sebastian en primer lloc amb 995 i el Santiagotarrak amb 858 punts.
El Club Cadí ha aconseguit 3 medalles d’or i una d’argent.  Medalles d’or per les cadets Valentina Torras en K1 i Aina Ferrer en C1 i en categoria infantil K1 Manel Contreras ha assolit l’or i en Ikenna Mbelu la medalla d’argent, la medalla de bronze ha estat  per Arnau Doménech del Nàutic Mig Segre, que també ha aconseguit l’or en C1.  Altres palistes catalans que han pujat al podi són Pau Gibert del Nàutic Mig Segre (bronze en K1 categoria cadet) i Jonc Hurtado del Kayak Sort (bronze en C1 Inf).
Molt bona feina dels nostres palistes que han gaudit d’una calorosa i molt disputada competició a la capital del Pallars Sobirà.
La propera cita nacional per a aquestes joves promeses serà el 25 i 26 d’agost al Campionat d’Espanya de JJPP d’Eslàlom que es disputarà a Sabero (León), la setmana abans però disputaran la 2a Copa Catalana d’Eslàlom a Ponts el 18 d’agost.