La temporada d’eslàlom ha començat aquest cap de setmana 24 i 25 de febrer amb la celebració de la 1a Copa d’Espanya d’Eslàlom disputada a la localitat francesa d’Orthez.

El Club Cadí Canöe Kayak ha aconseguit 11 medalles essent un dels clubs amb més palistes inscrits en aquesta competició (44), en la qual han participat un total de 16 clubs amb els principals palistes d’aquesta especialitat.
En categoria sènior femenina Núria Vilarrubla ha aconseguit la medalla d’argent en C1 i la de bronze en K1 i Laia Sorribes del Nàutic Mig Segre  l’or en K1.  En sènior masculí en Marc Moragues assoleix  la medalla d’argent.
Miquel Travé segueix sumant èxits assolint les medalles d’or en C1 i K1 i el van acompanyar al podi en Pau Etxaniz que ha aconseguit la plata en C1 i l’Òscar Serra bronze en K1.
En C1 juvenil femenina Carla Carrillo suma una plata  i Maria Barroso un bronze i a K1 Seu Jacobi assoleix la medalla de plata, mentre que en C1 cadet femení Valentina Torras assoleix la medalla de plata.
La Copa d’Espanya 2018 està integrada per tres competicions, aquesta ha estat la primera i les properes estan previstes disputar-les el 17 de març a la localitat gallega de Mondariz i el 19 de maig a Ponts, i les dues primeres proves determinaran quins seran els palistes que podran prendre part dels selectius per formar part de l’equip espanyol sènior que es disputarà a la localitat francesa de Pau del 25 de febrer al 4 de març.


Resultats finals: