Copa del Mon – Pau 2016

Copa del Mon – Pau 2016

NURIA VILARRUBLA MEDALLA BRONZE

Brillant actuació de la palista catalana del Cadí Canoe Kayak en la darrera competició de la Copa del Mon de Canoe Slalom, disputada ahir dissabte en el canal d’aigües braves  a Pau, França.

Desprès de classificar-se per a semifinals en primera posició, s’ha classificat per a la final en cinquena posició En la final amb una baixada ràpida però amb 6 segons de penalització ha aconseguit la tercera posició i la medalla de bronze, amb un temps de 125,44 a tan sols 3 segons de l’or que aconseguia la palista anglesa Mallory Franklin i en segon lloc l’australiana Jessica Fox.

La seva companya de club Marta Martinez, es classificava sense problemes per a la semifinal i es quedava onzena en la semifinal, tan sols a un segon de poder disputar les medalles en la final.

Maialen Chourraut, la representat espanyola als Jocs de Río, aconseguia també la medalla de bronze en K1 dona.

La jove palista Mónica Doria, també del club Cadí que participa en representació d’Andorra va accedir amb claredat a la semifinal i finalment acaba la competició en una meritòria 14ena posició.

En el K-1 home ha estat el major èxit de l’Equip espanyol en aquesta competició on Samuel Hernanz ha guanyat la medalla d’or i el seu company Joan Crespo ha quedat en 10 posició.

En C-1 home, no han tingut gaire sort, els representats espanyols Jon Erguin i Ander Elosegi, es van quedar a les portes de passar a la final.

En C-2 la parella Dani Marzo / Jasús Perez no van passar de semifinal.

La competició ha estat realment espectacular, tant per la dificultat del traçat com per la qualitat dels palistes, la elit mundial, que han fet vibrar al nombrós públic congregat al Stade d’Eaux Vives de Pau.

Aquesta competició la han disputat un total de 54 països i més de 300 palistes, dels cinc continents, tot ells amb el ulls posats en els JJOO de Río 2016, que es disputaran el proper mes d’agost.

                                       

76 comentarios sobre “Copa del Mon – Pau 2016

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Translate »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com